Uživaj u egzotičnim okusima koktela

By admin
6 srpnja, 2023

U svijetu gastronomije, postoji posebna vještina koja zahtjeva kreativnost, preciznost i jedinstvenu senzibilnost – vještina kreiranja koktela. Kroz igru sastojaka, mjerenja i pažljivi balans okusa, koktel majstori stvaraju novu ponudu koktela koji nadopunjuju jelovnike restorana diljem svijeta.

Jedan od koktel majstora koji je zadivio ljubitelje ove gastronomske umjetnosti je i Filip Lipnik koji je za Matsu kreirao koktele inspirirane asian fusionom i našim jelovnikom.

U suradnji s Filipom kreirano je čak pet novih koktela koji su se savršeno uklopili u naš raznolik jelovnik te su kokteli kreirani tako da se mogu kombinirati s više različitih jela.

  1. PASSION FRUIT SPRITZ koktel je na bazi vode i prosecca, a egzotičan i slatki okus dolazi iz voća marakuje.
Azzi Kokteli Matsu

3. AZZI je koktel kreiran za ljubitelje gina, ali nemojte da vas zavara njegov jednostavni izgled. U ovom naizgled jednostavnom koktelu kriju se limunska trava i lychee što ga čini idealnim za dugo toplo ljeto.

Matsu kokteli Madre Mango

2. MADRE MANGO koktel je na bazi ruma, dok predivnu narančastu boju i voćni daje mango. Ono što ovaj koktel čini iznimno zanimljivim je Tobassco koji se odlično slaže s slatkim aromama manga.

Matsu kokteli Rose Mule

4. ROSA MULE je egzotični koktelkoji osim okusa ima i predivan miris za koji je zaslužna ruža. Radi se o koktelu na bazi vodke, Bergamota i ginger beera dok mu ruža daje potrebnu slatkoću.

Doživite umjetnost sljubljivanja okusa i uživajte u savršenoj sinergiji koktela i hrane na lokacijama.

Close
Close