o nama

poke losos

Dobrodošli u Matsu – savršeno izbalansirani fusion ukusne hrane, ugodnog ambijenta, vrhunske usluge i dobre atmosfere.

Iza ove fusion priče stoji velika ljubav prema Azijskoj hrani i želja da vam približimo egzotične okuse i arome koje ćete brzo zavoljeti. Azijska kuhinja obiluje povrćem i ribom, a svaki puni tanjur pravo je umjetničko djelo. Između kineskih, japanskih, korejskih i indijskih specijaliteta teško je odabrati, zato vam pripremamo najbolje iz svake kuhinje! Na našem meniju pronaći ćete egzotični fusion pomno odabranih jela; gyoze, bao bunse, spring rolice, toplo hladne salate, curry, razne wokove i zanimljive deserte kao što su slatke spring rolice ili nezaobilazni mochi.

 

Azijski stil provlači se i kroz ugodne interijere naših restorana vođene oštrim linijama i elementima koji zajedno kreiraju okruženje neodoljivo slično samom dalekom istoku. Osim zdravih i šarolikih namirnica, iz Azijske kuhinje dobro je poprimiti i svijest o hrani. Kao i Azijati, vjerujemo da hranu nikada ne treba jesti s nogu, već se opustiti u ugodnom okruženju i prepustiti aromama u tanjuru.

Za situacije kada bi u Matsu specijalitetima radije uživali u vlastitom domu, potražite nas na Glovu i Woltu ili naručite telefonski te preuzmite na željenoj lokaciji.

Za novitete, inspiraciju i dašak Azije pratite nas na društvenim mrežama.

poke losos 2
Close
Close