Pripremili smo jedinstvena nova jela koja osvajaju svojom kombinacijom azijskih okusa i suvremenog pristupa. Iznenadi svoje nepce novim Matsu recepturama!
Za početak riblja predjela
Za sve koji obrok vole započeti laganom i osvježavajućom opcijom, tu je losos tartar. Sitno sjeckani file lososa kombiniran je s kremastim avokadom, lososovom ikrom, umakom od yuzua i citrusa, te hrskavim krekerima od riže i kozica.

Za one koji vole eksperimentirati s okusima bit će oduševljeni s tuna tartarom. File tune uparen je s umakom od zvjezdastog anisa, hoisin umakom i cimetom, a sve to posluženo je s hrskavim krekerima od riže i kozica. Ovo jelo pravo je jesensko remek djelo koje oduševljava svojom intrigantnom kombinacijom okusa.

Dva potpuno nova ramena
Nastavljamo s pravim toplim specijalitetom na žlicu – Miso Pork Ramen. Bogata miso juha savršeno se stapa s glaziranom svinjetinom, udon rezancima i prepoznatljivim mungo klicama. Svaki novi zalogaj otkriva složene slojeve okusa i tekstura, pružajući autentično iskustvo ramena s novim namirnicama. Za ljubitelje morske hrane, u ponudu smo uvrstili Miso Salmon Ramen – savršenu ravnotežu između miso juhe i sočnog lososa u tempuri. Uz udon rezance i mungo klice, ovo jelo pruža izvanredno iskustvo okusa koje se ne zaboravlja.


Zastrašujuće dobri – crni bao bunsi
Na kraju, ali nikako manje važni, tu su Bao Buns Ebi – crna bao peciva ispunjena grilanim kozicama, svježim povrćem i pikantnim umakom.

Matsu restoran uvijek je spreman iznenaditi novim recepturama zato povedi svoje prijatelje i obitelj na kulinarsku avanturu i uživajte zajedno u novim jesenskim Matsu jelima.