Ručak, večera ili izlazak – Matsu je idealno mjesto za druženje uz okuse azijske kuhinje i vrhunske koktele

By admin
18 prosinca, 2023

Sigurno ste primijetili kako je tradicionalna Azijska hrana sve popularnija, a ponuda na području Zagreba i okolice u zadnjih nekoliko godina znatno je porasla. Matsu se istaknuo kao savršen spoj ukusne hrane, ugodnog ambijenta i izvrsne usluge. Sve od navedenog je zaista na vrhunskoj razini i bit će odličan izbor za popodnevni ručak, večeru ili afterwork druženje. 

Specijaliteti različitih azijskih kuhinja po pristupačnim cijenama

Na Sv. Duhu, u Domobranskoj ulici na broju 27, smjestio se zagrebački kvartovski restoran koji dijeli ljubav prema azijskoj kuhinji, egzotičnim okusima i aromama kojima je teško odoljeti. Azijska kuhinja obiluje povrćem i ribom, a između kineskih, japanskih, korejskih ili indijskih specijaliteta izazovno se odlučiti samo za jedno jelo. Ova raznovrsna ponuda jela upravo je adut Matsu restorana jer na jednom mjestu možete probati spoj različitih kuhinja dalekog istoka. Osim što su sva jela pogodna za dijeljenje s društvom, cijene svih jela su pristupačne i kreću se oko 11 eura.

Na meniju se tako nalaze pomno odabrana jela poput; gyoza, bao bunsa, spring rolica, toplo hladnih salata, curryja, raznih wokova i zanimljivih deserata koje ne želite preskočiti. Matcha bounty cake sa taiwan čokoladom, sladoled od kokosa ili sweet goma dark cake sa sladoledom od zelenog čaja zaista vrijedi probati!

Ručak, večera ili izlazak u ugodnom i modernom ambijentu

Već pri samom ulasku u restoran, prožimaju se čiste linije i zemljane boje koje vam daju osjećaj topline i ugode. Uočit ćete pomno birane detalje i teksture elemenata koje tvore moderni ambijent u kojem poželite ostati satima. Takvo okruženje savršeno je za popodnevni ručak, večeru ili afterwork druženje. No, osim ugodnog ambijenta i vrhunske ponude hrane, poznati zagrebački koktel majstor pripremio je i posebnu ponudu koktela koji se savršeno uklapaju u cijelu Matsu fusion priču. Azzi, Rose Mule, Madre Mango, samo su neki od koktela iz ponude koji će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca da ćete ih htjeti ponovno naručiti.

U situacijama kada biste uživali u Matsu specijalitetima, a ipak poželite ostati doma, potražite ponudu jela na Glovu i Woltu ili naručite telefonski i preuzmite naručeno na lokaciji. Sve dodatne informacije možete pronaći na službenoj web stranici, kao i na Instagramu profilu.

Pokloni azijsko iskustvo dragoj osobi

Matsu se dosjetio poklon bonova koje možete iskoristiti na svim lokacijama u vrijednosti od 20€, 30€ ili 50€. Lijep znak pažnje s kojim darujete dašak okusa i aroma Azije u samom srcu Zagreba.

Izvor: https://gastro.24sata.hr/recenzije/rucak-vecera-ili-izlazak-matsu-je-idealno-mjesto-za-druzenje-uz-okuse-azijske-kuhinje-i-vrhunske-koktele-28710


Close
Close